Uusi koiran peti asunnolle

Homevialaura, koiran peti, koiran sänky, Koirantassu.fi, Tessu-lepopatja

Mainitsin muuttopostauksessa, että koska sänky meillä siirtyy nykyisestä kodista uuteen, kiireellisin päätös ja hankinta on säilytyskalusteet. Vaan olipa meillä yksi vieläkin tärkeämpi ja kiireellisempi: Onnin uusi peti. Ajattelin, että koska peti täytyy joka tapauksessa hankkia, haluan hankkia sen mahdollisimman pian, jotta Onni alkaa tuntea olonsa kotoisaksi ensimmäisistä mittailukäynneistä alkaen. Sain muistutuksen siitä, miten tärkeä peti tai ylipäätään joku liukasta kovaa lattiaa parempi pesäpaikka koiralla on, kun ensimmäisillä käynneillä annoimme Onnille Dentastixin. Raukka pyöri ympyrää yrittäen etsiä jotain tukikohtaa, jossa nauttia herkku.

Homevialaura, koiran peti, koiran sänky, Koirantassu.fi, Tessu-lepopatja

Edellinen, jo miltei kymmenen vuotta vanha koiran peti vaati päivitystä muutenkin, mutta kooltaankin se oli Onnin kokoiselle pienelle koiralla ihan turhan iso. Päätinkin etsiä uudeksi pediksi astetta pienemmän, tietenkin sellaisen, johon Onni hyvin mahtuisi, mutta myös sellaisen, joka olisi helppo mahduttaa tarpeelliseen kohtaan. Katsotaan, mihin kohtaan tämä uudessa kodissa lopulta vakiintuu, mutta yksi mahdollinen on keittiön kulma, josta Onni näkee sekä olohuoneeseen että ulko-ovelle.

Homevialaura, koiran peti, koiran sänky, Koirantassu.fi, Tessu-lepopatja

Löysin juuri mitä kaipasin koon, värin ja helppohoitoisuuden puolesta Koirantassu.fi-verkkokaupasta. Tämä vaaleanharmaa 60×70 cm kokoinen vaaleanharmaa Tessu-lepopatja on päälliseltään irrotettava ja konepestävä. Samassa verkkokaupassa oli muitakin kivoja ja kauniita neutraalinvärisiä koiranpetejä – vinkkinä, jos joku teistä on samanlaista hankintaa vailla.

Homevialaura, koiran peti, koiran sänky, Koirantassu.fi, Tessu-lepopatja

Samalla päivitimme nahkataluttimen ja edellinen on nyt varalla autossa niitä kertoja varten, kun valjaina on turvavyö. Hassua uskoa, että tämä rakas kulmien alta tuijottaja on ollut elämässämme kohta kymmenen vuotta. Toivon sydämestäni, että Onni kotiutuu hyvin uuteen kotiin ja varmasti kotiutuukin: tälle kaverille koti on aina siellä, missä perhekin.

Comments

 1. Kiitos vinkistä. Sekä peti että hihna ovat kauniita. Meillä vielä koira etsinnässä, mutta peti on tosiaan hankittava mieluummin vaikka valmiiksi.
  Mukavaa elokuun jatkoa!☀️

  • Moi Anni! Ihana, jos oli vinkeistä iloa. :) Paljon onnea teille uuden perheenjäsenen odotteluun. Toivottavasti saatte tulevaisuudessa oman kaverin kotiin. <3 Samoin sinulle mukavia loppukesän päiviä!

 2. Tein kerran muutossa kamalan virheen. Muuttofirma tyhjensi koko asunnon, joten koiran pois vienti jäi viimeiseksi tehtäväksi minulle. Voi sitä näkyä, surkea koira kyyhöttämässä tyhjässä kaikuvassa huoneistossa, luullen meidän hylänneen hänet kokonaan. Luulin olleeni fiksu, kun ajattelin ettei koira pyöri jaloissa uudessa asunnossa muuttolaatikoiden seassa. Meni pitkään, ennenkuin sain epäluuloisen katseen pois rakkaan labbikseni silmistä.

  • Eikä, voi pieni raasu! Mutta ei sitä vain aina kaikkea tule huomioineeksi. Onni on myös sellainen kulmien alta tuijottelija, että näen sinun labbiksen katseen sieluni silmin. Onhan se luonnollista, että höntit erehtyvät luulemaan, että heidät jätetään, kunnes tajuavat taas, että perhe onkin koossa. <3 Terkkuja teidän kaverille!

 3. Kyllä on taas niin sympaattinen postaus! Ihana lukea tätä blogia. Mukavia koiranpäiviä pikku-Onnille, tai aikakoirahan hän jo taitaa olla: )

  • Ihanasti sanottu, kiitos Memmu! Ja kiitos, kun luet. <3 Taitaa olla aina meidän pikku-Onni, vaikka seuraavaksi täyttää jo 10 vuotta. ;)

 4. Ihana Onni-postaus. Niinpä niin, asiat tärkeysjärjestykseen, lemmikin peti edellä muuttopuuhiin:) Meillä on westieporukan petejä kahdessa huoneessa. Makuuhuoneessa yöpyvät ja ruokailutilassa on päiväpedit, joissa päivystetään ja nukutaan välillä koiran unta.

  • No kyllä! Onnin Hästens heti ensimmäisenä kuntoon. ;) Kaksi petiä on tosi fiksua! Etenkin, jos makuuhuoneessa eivät nuku sängyllä, niin kuin meidän hänen korkeutensa nukkuu. ;) Teidän westieporukan täytyy olla mainio! Kiva myöskin, että koirista on seuraa toisilleen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue