Uutisia: löysimme uuden kodin

Homevialaura, uusi koti

Minulla on kertoa uutisia: nyt olemme löytäneet uuden kodin!

Kaikki tapahtui lopulta todella nopeasti kesälomalla ja joudumme edelleenkin nipistämään itseämme, ettemme ole nähneet auringonpistoksissa unta.

Homevialaura, uusi koti

Kaikki alkoi siitä, kun syötin, jälleen kerran, Oikotielle alueemme, että eikö siellä todellakaan olisi mitään potentiaalista tarjolla. (Tämä on yleensä yhtä turhaa kuin se, että käy kymmenettä kertaa jääkaapilla toteamassa, että mitään herkkua ei edelleenkään ole.)

Homevialaura, uusi koti

Tällä kertaa en syöttänyt muita kriteereitä kuin alueen ja aloin katsoa kohteita vähän uusin silmin. Avasin tämän, alkuperäistä hinta-ajatustamme hieman arvokkaamman kohteen ja kiinnostuin. Katsoin uudestaan, katsoin tarkemmin ja lopulta minulle tuli suorastaan häkeltynyt ja epäuskoinen olo: kodissahan täsmäsi meidän perheellemme aivan kaikki. Siis aivan kaikki, minkä olin vuosi sitten Seuraavan kodin kriteerit -postaukseen listannut.

Homevialaura, uusi koti

Teimme laskelmat, olimme yhteydessä pankkiin, kävimme näytöillä ja teimme tarjouksen. Lopulta Kaarinan K-Citymarketin pihassa, juuri kun olin saanut hiki selkää pitkin valuen viikon Kustavin-loman vaipat, Cokikset ja mansikat takakonttiin, saimme soiton: tarjouksemme oli hyväksytty.

Homevialaura, uusi koti

Olen muutaman kerran kokenut elämässäni vahvasti, että asioilla on tietty tarkoitus ja ajoitus. Tämä oli yksi niistä kerroista. Meillä oli tänä vuonna vain yksi varsinainen lomaviikko, ja se, että saimme uudesta kodista, jota olimme yli vuoden ehtineet etsiä, tiedon juuri siinä ja silloin, minuutilleen lomanaloitushetkellä, auringon porottaessa auton etulasiin, tuntui paljon sattumaa suuremmalta, pieneltä elämän ihmeeltä.

Homevialaura, uusi koti

Tuleva kotimme, joka myöskin on rivitalopääty niin kuin nykyinen kotimmekin on, on talona uudehko ja siten ei remontteja kaipaava. Vaikka pidin todennäköisempänä, että käymme kiinni remonttikohteeseen, nyt huomaankin olevan maailman helpottunein siitä, että emme joudu koordinoimaan ja hoitamaan tässä elämäntilanteessa remonttia.

Homevialaura, uusi koti

Uskomaton tuuri kävi siis sen suhteen, että asunto on täysin meidännäköiseksi laitettu ja se olikin totta kai edellytys, ettei uutta tarvitse lähteä vaihtamaan. Ainoastaan seinät maalautamme valkoisista vaaleanharmaiksi, ja esimerkiksi vaatehuoneen säilytysratkaisun muokkaamme omia tarpeitamme palvelemaan parin muun yksityiskohdan lisäksi, mutta isossa kuvassa kaikki pinnat miellyttävät meitä tyylin ja materiaalien puolesta.

Koti on kooltaan reilu 100 neliötä ja siinä on kolme makuuhuonetta. Olohuone, avokeittiö ja ruokailutila ovat isoa yhtenäistä aluetta. Kodissa on erilliset vessa ja kylpyhuone saunalla ja kodinhoitotilalla. (Luulin, että olisimme eniten innoissamme isommassa ruokailutilasta, mutta voiton taitaakin viedä kodinhoitotila.)

Homevialaura, uusi koti

Koti on yhdessä tasossa rivitalon päädyssä ja siinä on helppohoitoinen, nykyistä pienempi mutta meille juuri sopiva aidattu länsipiha. Ja mistä tietenkin olemme valtavan onnellisia on se, että uusi koti löytyi toivotulta alueelta lasten nykyisen päiväkodin piiristä.

Olen uudesta kodista niin kiitollinen, etten oikein osaa kirjoittakaan. Muutenkin mutta koronakevään jälkeen vasta olenkin: meinasin jo välillä luovuttaa koko uuden kodin kanssa, kun kaikki tuntui niin epävarmalta (ja epävarmaa kaikki on toki edelleenkin mutta ehkä nyt epävakaudesta on tullut uusi normaali). Samoin välillä epätoivoissani syötin Oikotielle jo koko pääkaupunkiseudun, että no sama sen väliä, muutetaan sitten (kevään henkeen omavaraiseksi) vaikka minne. Onneksi emme luovuttaneet, sillä tällä alueella koemme jo valmiiksi olevamme vahvasti kotona ja tunnen suurta huojennusta siitä, että arki esimerkiksi juuri päiväkodin suhteen jatkuu ennallaan. Kodilta tämä asunto tuntui heti ensimmäisellä ovenavauksella. Aistin vahvasti, ilman yleensä näin isoihin päätöksiin liittyvää epävarmuutta, että koti olisi perheellemme se pitkään ja hartaasti etsitty oikea.

Homevialaura, uusi koti

Halusin jakaa uutisen kanssanne heti kauppakirjojen allerkirjoittamisen jälkeen, kun olette olleet niin ihanasti tässäkin mukana. Luonnollisesti otan teidän mukaan koko projektiin: ensimmäiselle kotikierrokselle, sisustussuunnitelmiin, muuttamiseen ja kaikkeen muuhunkin niin täällä blogissa kuin Instagramissa ja Storyssa.

Lämmin kiitos teille asunnonetsimisvertaistuesta matkan varrella! Toivon, että voin antaa meidän tarinallamme samanlaista kyllä se vielä löytyy -toivoa teille kuin te matkan varrella annoitte minulle.

Comments

 1. Paljon onnea uuden kodin johdosta! Ihania uutisia! Selvästi tarkoitettu, että tämä menee näin. Vahvasti myötäeläb tilannettanne, sillä aivan yllättäin me muutimme korona-kevään aikana uuteen kotiin myös ja kaikki siihen liittyvä on tuoreena mielessä. Ihmeellisyys, kiitollisuus ja sanattomuus ja huojennus että kaikki kävi hyvin.

  • Kiitos niin paljon! <3 Todella kaunis kommentti. Olen hurjan onnellinen, että olen voinut jakaa tämän(kin) matkan kanssanne, koska tiedän, miten samanlaisten elämäntilanteiden ja -muutosten kanssa moni teistä on paininut. Nämä ovat isoja asioita muutenkin ja sitten vielä koronakevät teki sen, että toisaalta pelko kaikkea kohtaan oli suurempi kuin koskaan mutta toisaalta myös kodin merkityksestä tuli suurempi kuin koskaan. Juuri tämä kaikki korostaa ihmeellisyyttä, kiitollisuutta, sanattomuutta ja huojennusta. Valtavasti onnea myös teidän uuteen kotiin! Toivottavasti olette viihtyneet ja kotiutuneet hyvin. :)

 2. Oi, Onnea! Kivaa päästä seuraamaan muuttoa ja kaikkea siihen liittyvää ja siitä seuraavaa mm. sisustukseen ja järjestykseen (#kaunisjärjestys) liittyvää 😍

  • Kiitos paljon, Johanna! Ihana, kun odotat sisustus- ja jäkkäilyjuttuja. Niitä on varmasti tulossa ja olen itsekin tosi innoissani, että pääsen pitkästä aikaa sisustamaan ja jakamaan suunnitelmia kanssanne. Järkkäilyä unohtamatta – täällä jo kovasti ensimmäisenä mietinkin säilytysratkaisuja. ;)

  • Ihanasti sanottu, niin taisi odottaa ja niin haluan uskoa. <3 Kiitos Suvi onnitteluista ja onkin kyllä ihanaa pureutua pitkästä aikaa vähän enemmän sisustusratkaisuihin, kun nykyinen kotimme on pysynyt niin pitkään samanlaisena. Samaa modernin klassista ja neutraalinväristä henkeä ajattelin jatkaa kuin meillä on ollut tähänkin asti, mutta puuta tulee enemmän, mitä odotan kovasti – vaaleaa ja valkopestyä tammea. :) Kiitos kun inspiroit vuodesta toiseen ajattomalla tyylillä!

 3. Vau, onnea! :) En malta odottaa, että näen millaiseksi kodiksi asunto muuttuu sinun sisustamana. Tiedätkö muuten mikä lattia on merkiltään? Näyttää sekin aivan ihanalta!

  • Moi Jasmin ja kiitos paljon onnitteluista! On tosi kiva päästä jakamaan sisustusprojektia kanssanne. Lattiaan ihastuin heti, että miten se saattoikin olla juuri sellainen, jonka olisin voinut itse valita. Kiva, jos pidät myös. Vitsi, en ulkoa muista enkä ole paperien ääressä, mutta teen vaikka yhteenvedon asunnon kaikista materiaaleista. Ja jos en muista palata, muistuta minua ja kysy uudestaan! Valkolakattu tammiparketti siis kyseessä, mutta nimi minun on tarkistettava. :)

 4. Oi aivan mahtavaa ja näyttää tosi freesiltä ja heleältä. Tuo on ihana pohja luoda kaunis koti. Ja lattia on niin kaunis. Ilolla seuraan projektia <3

  • Kiitos ihana Anne! Tämä oli kyllä ihan meidän oloinen koti heti ensi askelmalta, kun tiedät, että olen tällainen simppelien modernien vaaleiden (turvallisten :) ) ratkaisujen suosija omassa kodissa, vaikka muilla ihailen muita. :) Erityisen iloinen olin juuri lattiasta, koska juuri tuollaisesta valkolakatusta tammiparketista haaveilin (kalanruotona tai chevronina mutta tämä on ajattomana ja rauhallisena yhtä hyvä!), joten kävi kyllä todella hieno tuuri siinä, että olivat tehneet näin hallitsevan valinnan ihan meidän makuun. Ihana, kun seuraat ja minä puolestani pidän molemmat peukut pystyssä, että te pääsisitte talohaaveenne kimppuun. <3

 5. Lämpimät onnittelut! ❤️😊 Muitan myös elävästi, kun me saimme tuon puhelun täällä kesäpaikkamme tietyssä kävelytien kohdassa 6 vuotta sitten, haaveemme omasta talosta tuli siinä hetkessä toteen. Ja edelleen olemme superonnellisia kodistamme.

  Mukavaa kesän jatkoa! 😍

  • Kiitos oikein paljon! :) Ja ihana, kun voit samaistua tuohon tunteeseen, miten jokin tietty hetki voikin jäädä taianomaisena mieleen. On helppo uskoa, että olette yhä yhtä tyytyväisiä kodista. Tosi upeaa kuulla. <3 Samoin sinne aurinkoista loppukesää ja kiitos vielä onnitteluista!

 6. Ihania uutisia! Tässä syksyssä on teille nyt tavallistakin konkreettisemmin uuden arjen alku. Onnea uuteen kotiin!

  Asuntokaupoissa intuitio on kyllä tärkeä, sen tuntee, kun Se Oikea on löytynyt.

  • Kiitos paljon Anna! Älä muuta sano. Vaikka olisin ollut ihan yhtä onnellinen kodin löytymisestä muunakin ajankohtana, niin tämä tuntuu pisteeltä iin päälle, että muutto osuu juuri syksyyn ja toisenkin lapsen päiväkodin aloittamiseen, niin arki todella alkaa ihan uudella tavalla, mikä virkistää hoitovapaan ja koronakevään jälkeen. Olen ihan samaa mieltä! Sijiotusasunnon ostaminen on sitten asia erikseen, mutta myöskään minä en osaisi kuvitella ostavani kotia ilman vahvaa tunnetta ja intuitiota. :)

 7. Onnea! Uusi kotinne näyttää aivan ihanalta! Mahtavaa päästä seuraamaan seuraavia käänteitä; muuttoa, sisustusta jne. 😊 Ehkäpä tästä saan myös oman kotini sisustukseen uutta inspiraatiota, koronakevään jäljiltä koti tuntuu vellovan jossain epämääräisyyden tilassa.

  Aurinkoista kesän jatkoa!

  • Kiitos paljon Ansku! Tosi kiva kuulla, että odotat postauksia. Rakastan itse muiden remppa-, sisustus-, muutto- ja järkkäilyjuttuja, niin kiva päästä jakamaan niitä kanssanne. :) Ja tuon fiiliksen epämääräisyydestä ja keskeneräisyydestä vasta ymmärränkin! Vähemmästäkin voi käydä noin ja minä ainakin myönnän suoraan, että kevään uupumus tuntuu yhä edelleen. Ei siis todellakaan mikään ihme, jos ja kun on jäänyt juttuja kesken, niin on täälläkin. Toivottavasti voin inspiroida loppukirissä – sellaiseen mukavaan tahtiin ilman paineita. :) Samoin kiitos sinulle, ihanaa kesän jatkoa ja kiitos vielä onnitteluista!

 8. Ihana uutinen, että löysitte uuden kodin ja vielä toivotulta alueelta! Se on jo yhdenlainen lottovoitto kyllä! :) Paljon onnea!!

  • Niinpä! Juuri se, että onhan kivoja koteja vaikka kuinka, mutta että löytää sen itselle sopivan ja vielä kuitenkin aika pienen alueen sisältä, niin se todella tuntuu lottovoitolta. :) Kaunis kiitos onnitteluista, olette ihania myötäeläjiä!

  • Kiitos paljon Pauliina! Se oli meillekin todella mieluisa ominaisuus, että isojen ikkunoiden myötä koti ja erityisesti olohuone-keittiö-ruokailutila tuntuu valoisalta. :)

 9. Suuret onnittelut! Vaikuttaa siltä, että kaikki meni niin kuin pitikin. Ihanaa!<3
  Innolla odotan tulevia asuntopostauksia. :)

  • No juuri siitä tuntuu. Mietinkin silloin, kun meille tuli asuntopettymyksiä, että niillä varmasti oli jokin tarkoitus ja nyt nähtiin, että niin tosiaan olikin. :) Kiitos paljon Heta ja ihana saada jakaa teidän kanssanne sisustusprojekti! <3

 10. Hyville ihmisille usein tapahtuu hyviä asioita – onnea ihan valtavasti! Uskon itsekin oikean ajoituksen voimaan. Tämäkin kirjoitus kuten kaikki muutkin tekstisi on niin ihanaa luettavaa, kirjoitat niin ihanasti ja kaikki mitä toteutat on aina niin harmonista ja tyylikästä. Ihanaa syksyn odotusta uudessa kodissa!

  • Kiitos paljon Annina! Toivoisin niin paljon, että kaikki saisivat omat kotihaaveensa toteutettua. <3 En voisi olla kiitollisempi siitä, miten asiat lopulta kohdallamme loksahtelivat paikoilleen. Sitä todella osaa arvostaa, eikä mitään pidä itsestäänselvänä. Niin mieltä lämmittävä palaute, kaunis kiitos! Ihana kun luet ja samoin sinulle aurinkoista elokuuta ja tulevaa syksyä!

  • Lämmin kiitos Heini! <3 Tulen varmasti sisustusinspiraatioreissulle sinne kauniiseen kotiisi moneen otteeseen. ;)

 11. Onnittelut uudesta kodista, tätä postausta oli erityisen ihana lukea :) Vaikka välillä tuntuu uskomattomalta ja epätodennäköiseltä, asioilla on tapana järjestyä oikein juuri silloin kun niiden pitikin. Innolla postauksia uudesta kodista (ja sen suunnittelusta) odottaen!

  • Ihanasti sanottu, lämmin kiitos Suvi! Rakastan, kaikessa Pinterest-kliseisyydessäkin, sanontaa: Always believe something wonderful is about to happen. Tämä oli hyvä muistutus taas siitä. :) Tosi kiva kuulla, että odotat. Ihana päästä jakamaan projekti kanssanne ja kiitos, kun seuraat!

 12. Ihanaa, onnea uudesta kodista! Tulin niin hyvälle tuulelle tästä; kyllä se oikea koti meillekin vielä löytyy vaikka monesti usko on koetuksella :)

  Ja aivan ihanaa, että pääsee seuraamaan millaiseksi uusi kotinne muodostuu sisustusratkaisujen muodossa. Innokasta ja ihanaa aikaa teille uudessa kodissa! <3

  • Löytyy, lupaan! Mutta tiedän, miten vaikeaa on olla kärsivällinen, etenkin silloin, jos on jo tullut pettymyksiä ja kun ei tiedä, kuinka pitkä odotus vielä on edessä. Mutta se löytyy, älä menetä toivoa! <3 Tuntuu ihanalta päästä rakentamaan asunnosta kotia ja tehdä siitä sisustuksella meidän näköinen. :) Toivotan tosi paljon myötätuulia teille asunnonetsintään ja kiitos vielä onnitteluista! <3

 13. Mahtavaa! Asioilla on todellakin tapana järjestyä. Joskus, ja ehkä useinkin, tuon uskominen ei ole ”helpponakki” mieltää.
  Onnea onnea… iso ihana asia kivan asunnon löytyminen…🍀.

  • Olet ihan oikeassa Virpi, niin onkin asioilla tapana järjestyä. Ja usein palikat loksahtelevat kohdilleen silloin, kun sitä vähiten odottaa. Vaikka muuten olen aika turvallisuushakuinen, elämän yllätyksellisyyttä tässä mielessä rakastan. Ajatus siitä, että koska vaan voi tapahtua jotain hyvää, on todella kantava ja kaunis. <3 Lämpimät kiitokset!

 14. Ihanaa! Onnea! Asunnon metsästys on kyllä varsin turhauttavaa hommaa. Itselleni eniten rassaa se kun ei etukäteen teidä kuinka kauan tässä menee… meillä myös asunto ollut jo pidemmän aikaa etsinnässä ja nyt alkaa ”takaraja” (itse asetettu tosin) häämöttämään pikku hiljaa.
  Ihana päästä seuraamaan teidän muuttoa, pientä pinta remonttia ja sisustusta! Onnea vielä uuteen kotiin!

  • Kiitos paljon Elisa! Ymmärrän fiiliksesi paremmin kuin hyvin. Juuri tuon epätoivon, turhautumisen, ajatellun aikataulun häämöttämisen… Siinä vaikea välillä jaksaa uskoa onnistumiseen, mutta toivotan silti paljon toivoa ja onnea teidän projektiin! Sitten, kun onni on myötä, voivat asiat edetä todella nopeastikin. Toivottavasti se lohduttaa. Pidän paljon peukkuja teille! Kiitos vielä onnistteluista, ja kun seuraat projektia. :)

 15. Isot ja lämpimät onnittelut uudesta kodista! Upeaa, että se vihdoin löytyi. Odotan innolla kotiin liittyviä postauksia. Varsinkin, kun tässä ollaan vähän samassa veneessä. Jos kaikki menee nyt loppuun asti toivotulla tavalla, on meillä vuoden päästä ensimmäinen oma koti, pikkuinen kolmio kerrostalossa. Se ei ole unelmien täyttymys, mutta tuleviksi vuosiksi oikein hyvä ja tuntuu jo nyt hirmu tärkeältä.

  • Kiitos todella paljon, Rosa! On niin mukava päästä jakamaan tätä projektia kanssanne ja rakastan itsekin kaikkia ennen ja jälkeen -sarjoja ja muita kotipäivityksiä muilta, niin kiva päästä jakamaan niitä itsekin. :) Toivon sydämestäni, että kaikki menee teillä hyvin! Oma koti on jotain paljon syvempää kuin paperilla täydellinen asunto, niin juuri niin kannattaakin ajatella, että jos kodista on hyväksi kodiksi, niin sehän on tärkeintä. Olen aina ollut sitä mieltä, että ns. tavallisista kodeista saa todella tunnelmallisia ja tärkeitä. Unelma-asunto voi kutkutella tulevaisuutta ajatellen haaveissa, mutta tärkeintä on aloittaa ja saada se oman kodin tuntu. Koti, niin kuin elämä ylipäätään, on kuitenkin aina jollain tapaa epätäydellinen. Aina voisi olla jotain asioita toisin, mutta meidänkin tapauksessa olisi tuntunut ihan hullulta takertua yksityiskohtiin, kun tärkeimmät linjat, juuri meidän perheelle, juuri näiksi vuoksi, on kunnossa. Kiitos vielä ja tosiaan paljon paljon onnea matkaan kotinne kanssa! <3

 16. Onnittelut juuri sen oikean kodin löytymisestä.
  Kun asunnonvälittäjä aikoinaan soitti minulle töihin omasta asuntotarjouksestamme, hän aloitti sanoin; tässä kävi nyt niin…pitäen pitkän tauon, jonka aikana melkein purskahdin pettymyksestä itkuun, että tarjouksenne on mennyt läpi. Oli riemu sanoin kuvaamaton.
  Kylläpä teidän oli kiva aloittaa loma! Mielenkiinnolla jatkoa odotellen.

  • Eikä, mikä metku! :D Voin vain kuvitella, miten tuollaisen aloituksen jälkeen onni, ilo ja huojennus puhelusta on vielä suurempaa. Ihanaa, että saitte myös aikoinaan noin hyviä uutisia. :) Oli tosi ihana ajoitus aloittaa loma ja nyt on kiva aloittaa uudenlainen arki pian uuteen kotiin siirtyen. Kiitos onnitteluista ja kiva, kun olet mukana seuraamassa!

 17. Oi, tulipas hyvä mieli teidän puolesta. Paljon onnea uuteen kotiin! Jään mielenkiinnolla odottelemaan sisustus- ja kodinlaittojuttuja uudesta kodista. :)

  • Olen todella otettu siitä, miten ihanasti onnittelette ja myötäelätte – kiitos Satu! Ja siitäkin ilahdun kovasti, että odotatte kotipostauksia. Odotan itsekin niiden tekemistä. Kiva päästä jakamaan projektia kanssanne. :) Mukavaa elokuuta!

 18. Paljon onnea uudesta kodista ja satumaisesta tuurista! Innolla odotan kaikkia sisustus- ja järjestelyjuttuja!

  • Nyt kävi kyllä niin hyvä tuuri, että taitaa olla hetkeksi hyvä karma käytetty. ;) Ihan parasta, kun odotatte niiin paljon sisustus- ja järkkäilyjuttuja. Lämmin kiitos onnitteluista!

 19. Mahtavaa! Oon tosi onnellinen puolestasi :-)

  Nyt vaan sisustusjuttuja odotellessa :-) – kai Dean & Delittle mini-keittio ja kaikki muut ihanat jutut lahtevat mukaan?

  • Kiitos Elina! Miten voikaan olla näin ihania tyyppejä lukijoissa. <3 Mahdollisimman paljon tulee mukaan niitä, mitkä vain mittojen puolesta sopivat. Leikkikeittiö tulee ilman muuta, mutta katsotaan tuleeko keittiön katoskin, kun toisaalta viereen on ehkä suunnitteilla vuodekatoksesta lukunurkkaus, niin tällä kertaa leikkikeittiö saattaisi toimia paremmin ilman katosta. Oikea Dean & DeLucahan meni konkurssiin, nyyh! Niin katsotaan, miten tämänn tytäryhtiön käy mutta joku deli ilman muuta jatkaa toimintaansa. ;)

 20. Hei ihanaa.
  Paljon onnea uuteen kotiin.
  Mahtavaa, että löytyi halutulta alueelta ja vastaa toiveitanne.
  Alan jo odottamaan seuraavia postauksia; pakkausrumbaa, muuttohässäkkää ja uuteen kotiin asettumista.

  • Kiitos niin paljon! <3 No sano muuta, miten saattoikin löytyä. Jokaiselle sopii tietysti se omanlainen koti omalta alueelta, mutta tosiaan juuri meidän tarpeisiin ja toiveisiin näiksi vuosiksi tässä kohteessa täsmäsi (jotain aina asiaan kuuluvia pieniä yksityiskohtia lukuun ottamatta) kaikki. Se tuntuu ihan uskomattomalta, ja mieli on kyllä niin nöyrän kiitollinen kuin vain olla voi. Juuri noita onkin luvassa, rumbaa ja hässäkkää. :D Kiva jakaa vaiheet teidän kanssa!

  • Kiitos ihana Marjukka! Se on minustakin ihanaa, sekä käynnistää oma sisustusprojekti että seurailla muiden. Parasta leppoisaa ajanvietettä. :) Terkut sinne! <3

 21. Hei,

  Onnea! Nyt on pakko huikata, kun oma lattia on hakusessa. Osaatko kertoa mikä lattia teillä on olohuoneessa?

  • Moi Sanna ja kiitos onnitteluista! Pahoittelut, että minulla kesti hetken, että sain selville lattian, kun emme ole siis itse remontoineet mitään, vaan tiedot oli listattuna erillisessä muutostöiden listassa. :)

   Lattia on tämä: https://www.romanoff.fi/tuote/meister-pd400-limed-off-white-oak-lively

   Niin kuin toiseenkin kommenttiin vastasin, minusta linkin kuvissa lattia hieman kellertää tai taittaa vaaleanpunaiseen, mutta livenä sävy on minusta todella neutraali valkolakattu tammi. Olisin koska tahansa voinut valita itse saman lattian, todella kaunis lattia minusta livenä. Tsemppiä teille remppavalintoihin!

 22. Onnea uuteen omaan kotiin! Onpa ihanaa, että löysitte sopivan ja lisää tilaa. Nyt sille kyllä on eri tavalla tarvetta, vaikka toivonkin rauhallista syksyä.

  Odotan kyllä mielissäni postauksiasi. Oma kotini on värikkäämpi, vaan tykkään kovasti katsoa rauhallisempia koteja väriltään. Näin koen, etten itse tee kotiini liian värikkäitä ratkaisuja joka paikkaan (eli levottomia). Kotinne näyttää kyllä tosi hyvältä, sinne on varmasti turvallista pesiytyä 🙂

  (Vähän huvittaa, mutta odottelen aina jouluaikoja kun blogit ovat niin kutsuvia ja pidän teidän kodin joulutunnelmasta.)

  • Kiitos paljon Pauliina! Oli kyllä hurjan hyvä ajoitus kodin löytämisellä. Toki kesäloma meni aikalailla tähän projektiin töiden ohella, mutta näin hyvään tarkoitukseen saa mennäkin. Suhtaudun myös positiivisemmin syksyyn, jos ja kun kotona tulee jälleen vietettyä enemmän aikaa, niin on kyllä kiva saada vähän lisää tilaa ja siinähän sitä on sitten syksy hyvää aikaa kotona silmittyä ja sisustaa. :)

   Ymmärrän hyvin sinun huomiosi, koska minä myös tykkään kovasti katsellaa muunkinlaisia koteja kuin omiani (apua, miten tylsää se olisikaan, jos kaikki sisustaisivat vain beigellä ja harmaalla :D). Usein harmittelen, etten osaa elää itse värien kanssa, koska missään nimessä en värejä vihaa – päinvastoin, ihailen muilla kovasti! Se on juuri, mitä sielunelämään kaipaa: onko se energiaa antavia värejä vai värittömyyden rauhallisuutta. :)

   Ja tuonkin kommentin ymmärrän, se on juuri näin, että jouluna kodit ovat tunnelmallisimmillaan. Usko tai älä, taisin jo miehelle ääneen ajatella, että mihin joulukuusi sitten tulee. (Ehkä sohvan ja ruokapöydän väliin.) :D Ihana jakaa näitä juttuja kanssanne, kiitos kun olette!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue