Arvot

Vaikka kotini saattaa näyttää mustavalkoiselta, yritän aina ajatella kaikilla harmaan sävyillä. Tärkeimpiä arvojani ovatkin asioiden eri näkökulmista pohtiminen ja itseni jatkuva kehittäminen. Elämänkokemuksen ja blogivuosien myötä olen nöyrtynyt sille, että saisin maailman valmiiksi. Harjoittelen hyväksymään keskeneräisyyden itsessäni, elämässani ja kaapeissani.

Blogini tarkoitus on tarjota lukijoille lämminhenkistä vertaistukea ja inspiroiva kahvitauko. Vaalin blogissani ystävällistä tunnelmaa ja vastaan jokaiseen kommenttiin. Keskustelussa saa olla eri mieltä, mutta minkäänlaiselle nettikiusaamiselle blogini ei ole alusta. Julkaisen vain kaikkia keskustelun osapuolia kunnioittavasti käsittelevät kommentit. Pyrin olemaan lukijoilleni mahdollisimman avoin ja rehellinen, mutta henkilökohtaisemmista kirjoituksista huolimatta osan elämästä pidän yksityisenä.

Valitettavasti ekologisen elämän esimerkki en ole, mutta parempaan vastuullisuuteen pyrin arjessani pienillä teoilla: kokkaan paljon kasvisruokaa, vältän ruokahävikkiä (supervoimani onkin saada pasta jopa sinapista ja sähkövalosta), lajittelen jätteeni, käytän vihreää sähköä, suosin luonnonkosmetiikkaa, kompensoin lentomatkani ja pyrin ajattomiin hankintoihin.

Yrittäjänä teen blogissa kaupallisia yhteistöitä itsenäisesti sekä agentuurini Asennemedian kautta tarkoin valitsemieni yritysten kanssa. Saan yhteistöistä rahallisen korvauksen, mikä mahdollistaa blogin ylläpitämisen ja kehittämisen. Olen uskollinen tyylilleni, ja seison aina suosittelemieni tuotteiden ja palveluiden takana. Merkitsen kaupalliset yhteistyöt ja saadut PR-tuotteet postauksen alkuun ohjeistuksen mukaisesti.

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue