Filosofia

Homevialaura on vuonna 2012 sisustusaiheisena aloittanut blogi, joka nykyään käsittelee kokonaisvaltaisesti elämäntapaa. Blogia kirjoitan minä, kolmekymppinen Laura, yrittäjä, viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen, kahden lapsen äiti, tuplaespressojen suurkuluttaja, hyvän elämän pohtija, Dymo-etikettien liimaaja, laatusarjojen harrastaja ja hotelliaulatuoksuista huumaantuja. Newyorkilainen minussa kokkaa lauantai-iltaisin viinilasin ja jazz-soittolistan kanssa, sielultaan välimerellinen minä viljelee yrttejä Toscanaksi kuvittelemallaan takapihalla.

Asun Helsingissä 70-neliöisessä rivitalokolmiossa mieheni, 3-vuotiaan ja vauvaikäisen tyttäreni sekä sisustukseen sopivan Onni-koirani kanssa. Ajattelen vaalean harmonista kotia elämän tukikohtana ja mielen lepuuttajana – siitäkin huolimatta, että astun harva se hetki glitteripinnin päälle. Innokkaana järjestäjänä otan kompaktin asumisen positiivisena haasteena, mutta samalla poden kasvaneen perheen myötä asuntokuumetta. Kaunis järjestys on harmonianhakuiselle mielelleni elinehto. Uskon pieniin arkisiin asioihin panostamiseen ja puhun mielelläni siistin ympäristön hyvinvointia edistävästä vaikutuksesta.

Kodin ulkopuolella etsin viehättäviä kohteita, vaatekaapin klassisia kulmakiviä, neutraalinvärisiä kurahousuja ja minikokoisia mekkoja. Onnellisimmillani olen ruokapöydässä: tyytyväisenä joko itse, vaikka sitten nopeasti vauva kainalossa aikaansaamastani perheateriasta tai arjen katkaisevasta ravintolahetkestä.

Kaiken kaikkiaan blogini on omasta tyylistä ja kauneudesta kiinni pitämistä, mutta elämäntilanteen myötä riman lempeää laskemista – siis valmismakaronilaatikkoa pellavaserveteillä.

Löydät minut myös Instagramista, Facebookista ja Pinterestistä.

Lämpimästi tervetuloa lukemaan!

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue