Yhteys

Vastaanotan mielelläni terveisiä, palautetta ja juttutoiveita. Tavoitat minut osoitteesta homevialaura@hotmail.com. Sanothan moi myös Instagramissa, Facebookissa ja Pinterestissä.

Teen mielelläni yhteistyötä omannäköisteni yritysten kanssa liittyen kotiin, perhe-elämään, ruokaan ja viiniin, matkustamiseen, tyyliin, hyvinvointiin, yrittäjyyteen, viihteeseen, palveluihin ja elämäntapaan. Viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisena sekä pitkäaikaisena bloggaajana tunnen hyvin sisältömarkkinoinnin mahdollisuudet ja lainalaisuudet. Kaupallisten yhteistyökampanjoiden lisäksi olen esimerkiksi järjestänyt lukijaillan, testannut ravintoloita ja hotelleja, toteuttanut videoita, stailannut PR-tilaisuuden sekä matkannut messuraportoijaksi Pariisiin. Yhteistyökumppaneitani ovat olleet muun muassa Fiskars, Arabia, Familon, Balmuir, Silja Line, Nivea, Yliopiston Apteekki, Viaplay, Fazer, Risenta, Urtekram, Hardys, Quick-Step ja HTH-Keittiöt.

Otan mielelläni ehdotuksia vastaan ja juttelen sopivasta kokonaisuudesta tapauskohtaisesti. Lähetäthän henkilökohtaisen yhteistyöehdotuksen osoitteeseen homevialaura@hotmail.com. Mikäli olet kiinnostunut laajemmasta kampanjasta, käännythän minua edustavan Asennemedian puoleen osoitteeseen ulla@asennemedia.fi. Asennemedia on itsenäisten bloggaajien verkosto ja vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka tavoittaa yhteensä 30 blogin ja podcastin kautta yli 173 000 uniikkia suomalaista viikottain.

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue